Colofon & Disclaimer

Johannes de Jong
Strandritten
Duinlandsweg 6
9164 LX Buren Ameland

 

Contact:

Telefoon: +31 (0) 519 543505
Mobiel: +31 (0) 6 22105237
E-Mail: info@strandritten.nl

 

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als serviceprovider zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s volgens de algemene wetten. Als dienstverlener zijn we echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op een illegale activiteit.

Verplichtingen te verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie op grond van de algemene wetten blijven onaangetast. Echter, een relevante verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van toepasselijke schendingen zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De aanbieder of exploitant van de sites is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gekoppelde sites werden gecontroleerd op het moment van koppelen voor mogelijke wettelijke overtredingen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen.

Een permanente controle van de gelinkte pagina’s is onredelijk, zonder concreet bewijs van een overtreding. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

 

Copyright

De inhoud die door de exploitanten van de site wordt gemaakt en op deze pagina’s werkt, valt onder het auteursrecht. De reproductie, aanpassing, verspreiding of elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud wordt niet gemaakt door de website exploitant, de auteursrechten van derden. Met name wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Je moet nog steeds bewust te zijn van schending van het auteursrecht, vragen wij om een ​​hint. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Tegenstrijdige reclame-e-mails

Het gebruik van de gepubliceerde informatie in de context van de contactinformatie voor het afdrukken van ongevraagde reclame- en informatiemateriaal wordt hierbij afgewezen. De exploitanten van de pagina’s behouden zich uitdrukkelijk het recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen in het geval van ongevraagde verzending van reclame-informatie, bijvoorbeeld via spam-e-mails.